Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Var hittar de tanterna?!

Av Tina - 17 juli 2010 10:03

Alltså, min egen bvcdam är bra. Hon är trevlig, fattar iaf större delen av vad jag säger och verkar inte ha någon större personlighetsstörning. Tyvärr är inte alla som jobbar på vårt bvc likadant funtade. Det finns en tant där som är hur jäkla knepig som helst. Jag har tvingats tala med henne flera ggr då hon varit den enda som jobbar då jag väl har ringt och undrat över ngt. Som nu. Och ni som inte vill veta av bajssnack får sluta läsa nu...


Jag undrade lite över Benjamins bajseri för han har svårt att bajsa själv. Vi får ofta hjälpa honom (reta lite med tempen) och nu börjar jag svettas över att ha inte ska lära sig att bajsa på egen hand. Jag ringer då bvc och förklarar läget.


Tina: Men hur lång tid ska jag låta det gå innan jag hjälper honom då?

Bvctanten: Njaa. har det gått två, tre dagar så får du ta i mer messmör i maten.

Tina. Men det hjälper ju inte om det har blivit en propp längst fram liksom.

Bvctanten: Men så ska du göra.

Tina: Men messmör är ju inte laxerande i sig, och han är ju inte hård i magen som det är nu så jag förstår inte hur MER messmör skulle hjälpa, för det räcker med den han får nu för att han inte ska bli hård.

Bvctanten: Jamen mer än tre dagar ska det inte gå.

Tina: Och hur ska jag hjälpa honom efter tre dagar då?

Bvctanten: Ta i mer messmör då.

Tina: Men... *suckar* Men efter tre dagar, om mer messmör inte hjälper, vad händer då?

Bvctanten: Men det får vi ta DÅ förstår du väl, då tar vi i lite olja också.

Tina: Öh... jaha. Jaja, tack för hjälpen då.


Var hittar de tanterna då!? Jag förstår inte...

 
ANNONS
 
Maria

Maria

17 juli 2010 11:34

Messmör funkar INTE!!! Vi hade grova problem med Cevins mage i flera månader, testade allt, det enda som funkade var bifidus! köp på apoteket! Grymt bra!

http://www.minamirakelochjag.bloggplatsen.se

 
Sandra syster anni

Sandra syster anni

20 juli 2010 23:30

Ojojoj tanter säger jag bara!

Jag har hört att det kan gå upp till en vecka eller ännu längre för vissa bebisar mellan bajsningarna!
Hoppas det löser sig så att säga hihi

http://Www.sandraochanders.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se