Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

Lyckelis tvåårskalas

Av Tina - 28 juli 2010 22:00

Älskade Lyckan firades på landet, av släkten, några dagar efter den egentliga födelsedagen. Det blev fint väder, långbord dukades i trädgården och kameran gick varm under dagen.


     

Dukat utanför huset på landet.


    

Det blev lite paketöppning före maten. Lyckeli fick massa fint; böcker, cd med barnsånger, dvd, sandlådegrejer, kläder, väskor och annat fint.


    

Sen åt vi! Till det grillade serverades potatis, potatissallad, pastasallad, grönsallad, bröd, ugnsbakad sparris, melon och dressingar. Perfekt sommarmat.


Även minstingen ville ha middag.


       

Lyckeli


Självklart ska det vara tårta på födelsedagskalas!

  
Bullar är också gott.   


    

Lyckeli fixade det här med ljusblåsning galant.


Det finns få saker som gör Lyckeli så glad som Benjamin. Det värmer i hela mig!  


Spanar lite.


Lyckeli med kusin Teo. De är som ler och långhalm då de ses; springer runt och busar tillsammans med sol och sommar i blicken.


    

Framåt kvällen tog vi en promenad ner till sjön (Vänern). Det blev verkligen en sån där dag som jag ville ha till Lyckeli. Sol, avslappnad stämning och fina människor. Hon är värd det bästa, min fina tvååring!


         

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se