Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

Jennie och Jonny

Av Tina - 15 augusti 2010 21:14

Fina lillsyrran Jennie gifte sig igår, 14 augusti 2010, med sin Jonny. Både bröllopet och festen var SÅ bra och jag hade riktigt, riktigt roligt. Det var skoj att partaja med syskonen på pappas sida och vi fick många fina minnen att bära med oss i framtiden.Fina brudparet utanför kyrkan


Jennie visar upp ring och blommor


Jag och mina syskon på pappas sida; Teres, Tobbe, Jennie och hennes Jonny, Christoffer och Sebastian


Benjamin var med då han är för liten för att lämnas bort enligt mig. Marcus hade huvudansvar under kvällen så jag kunde roa mig med syskonen. :-D Här poserar trollungen med bruden.   


        

 
ANNONS
 
Lottaplott

Lottaplott

16 augusti 2010 10:59

Vilken fantastiskt vacker syster du har!
Och så fin du var, gillar verkligen din klänning!

Nu blev jag giftassugen :-)

Kram

http://lottaplott.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se