Direktlänk till inlägg 16 augusti 2010

Liiiseberg!

Av Tina - 16 augusti 2010 22:45

Liseberg blev måndagens utflykt, dit vi for med Tristan, Veronica och Tobbe. Dagen före hade jag vid Lyckelis sängdags förberett henne. "Imorgon ska du och Tristan få åka karusell och hälsa på de stora kaninerna" sa jag till henne, och undrade om hon mindes kaninerna från förra året. Vi har nämligen inte varit på Liseberg än i år, pinsamt nog. Iaf, Lyckeli verkade tycka det skulle blir roligt och lade sig ner för att sova. Några minuter efter hör jag henne dock med mycket gråt i rösten gasta: "Mammaaaa" och då jag kommer in säger hon med darr: "Mamma, INTE åka kasell!" Jag fick trösta och lova henne att hon inte behövde åka "kasell" om hon inte ville, vi kunde bara leka med Tristan som vi brukar. Hon nickade snusförnuftigt och somnade sött. Detta motstånd till "kasellerna" hade hon dock glömt då vi kom till Liseberg. Stadigt knatade hon först mot Sagoslottet, sedan mot Ponnykarusellen, Farfars bilar, Kaninernas hus och tillbaka till Ponnykarusellen.


  

Jag och Lyckan åker bil.


  

Tristan och Lyckeli kramade den där kaninen hur länge som helst. Tristan nästan bosatte sig i famnen på den.   


  

Meeera kram!


  

Hästarna är bäst, tycker Lyckeli, och åker gärna flera turer på varandra. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se