Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

Plikta

Av Tina - 20 augusti 2010 18:28

Jag undrade förra sommaren vad detta "Plikta" var som alla tjatade om. Plikta hit och Plikta dit, hörde man allt som oftast mellan småbarnsförälder. Nu vet jag bättre - Plikta är ju den stora lekplatsen i Slottskogen. Den som Lyckeli älskar. Där finns det nämligen en BIL som hon kan sitta i och låtsas köra. Lycka på hög nivå!


Idag åkte vi till Plikta för att träffa Camilla och Emmie, Sandra med Bengt, Freja och Tilde samt Catarina med Charlie. Fina mammor, fina barn och en fin pappa. Dessutom en väldigt fin Oscar som var med och hjälpte mig hålla reda på Lyckeli så jag kunde prata med Catti, Camilla och Sandra utan att hela tiden behöva oroa mig för att hon ska ta livet av sig på något sätt på den där lekplatsen.


En mycket fin eftermiddag som avslutades med sushi då vi kommit hem. GOTT!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se