Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

kaos

Av Tina - 31 augusti 2010 18:27

Nu kan jag det här med lådor. Det var ju bara två år sedan vi flyttade, men nu hoppas jag verkligen att vi kan bli kvar på en och samma plats läääänge! Sedan jag och Marcus blev tillsammans har vi flyttat MYCKET! Få se:


- Jag flyttar till Marcus 1a

- Båda flyttar till en lägenhet i Zagreb

- Båda flyttar hem till 1an igen

- Vi flyttar till en 2a på samma gård som 1an

- Vi byter gård och hamnar i en 3a

- Vi är nu kvar på samma gård men byter till en 4a


Sedan har jag fem flyttar före dess med, innan jag blev tillsammans med Marcus. Så, jag har gjort min beskärda del!


Idag får vi tillgång till några rum. Imorgon flyttar vi över förrådsgrejer och utemöbler och sånt. På torsdag flyttar vi dit helt. På fredag ska vi flyttstäda här och överlämna nycklar. Sedan ska jag anlita en inredare och en uppackare som får fixa resten. Okej, det sista har jag inte råd med, men LUST till, ska ni veta! Hur många bra idéer och fina önskningar jag har om inredningen så har jag just nu ingen ORK att fixa och dona.

 
ANNONS
 
Hollie

Hollie

31 augusti 2010 18:35

Oj, vad mycket du flyttat.
Själv har jag bara flyttat från ett ställe till ett annat och tillbaka till det första stället, sen bodde jag där tills jag flyttade hemifrån för lite mer än ett år sen :)Och så flyttade jag i Lördags :D Men nu har jag tänkt stanna på detta ställe ganska länge, trivs som fisken i vattnet :)

http://hollies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se