Alla inlägg under augusti 2010

Av Tina - 12 augusti 2010 12:21

6 augusti åkte vi ut till Fotö, där Elly och Joel bor med sina föräldrar. Det var dags för bebisfika igen (alla tre familjer har fått barn nu under våren/sommaren -10 och vi har haft välkomsfika för alla) och de stora tjejerna älskar att leka tillsammans.


    

Redo att åka!


  

Tjejerna röjer på Ellys rum.


     

De startade ett band, sötnosarna.


  

Och fikade i köket.


Vi åt tre sortens muffins (med hackad choklad och chokladgrädde ovanpå, med nougat i och den tredje med hallon i och hallongrädde på), Sandras urgoda rabalderpaj (jordgubbar och rabarber) och melon. GOTT!


  

Marcus stod för sagoläsningen innan vi åkte hem.


ANNONS
Av Tina - 12 augusti 2010 11:59

Jag ligger efter i bloggen. Waaaay efter. Jag får slänga in några inlägg så ni ser vad vi har för oss nu för tiden.    Onsdag 4 augusti var i Väne Ryr för att gratta Elias som skulle fylla år dagen efter. Det var så nedrans god mat som vi fick! Teres, syrran, är bra på att hitta på något litet som är nytt för varje gång. Denna gång var det någon slags brödsticks som hon hade bakat med goda örter, salt och lite sirap. SÅ GOTT! Jag måste be henne om receptet...


  

God tårta och fina människor att hänga med.


  

Benjamin charmar flickorna.


  


Jag har konstigt nog fått två barn som inte gillar att åka bil. "Alla ungar gillar att åka bil" får man höra då och då. Hm... nä, inte mina, som sagt. Man får som standard stanna två ggr per åktur för att lugna Benjamin då han inte slutar skrika, men förr eller senare brukar han komma till ro. Lyckeli var likadan då hon var liten. Nu går det ju bättre med henne, och jag hoppas det går bättre med Benjamin då han snart är stor nog att kunna underhållas med någar skallror eller annat spännande.

ANNONS
Av Tina - 6 augusti 2010 20:54

OBS! Detta är främst ett rent skytinlägg. Jag har så himla fina barn, kolla själv:

Benjamin


     

Lyckeli


  

Jag och Benji


Jag kan också passa på att berätta att vi har köpt bil. En Golf Variant, en gasbil från 06. Vi är jättenöjda och jag är nästan fånigt upprymd av denna frihet som bilen förde med sig. Löjligt, jag vet, men idag då vi for ut till Fotö för att fika med goda vänner så var jag... ja, jag var jätteglad.

Av Tina - 1 augusti 2010 21:26

Följande konversation utspelade sig just här hemma:


Marcus: Är man patetisk om man äter toast för tredje gången idag nu till kvällsmat?

Tina: Ja, lite i alla fall.

Marcus funderar och svarar sedan: Ja, du har rätt. Jag tar chips istället!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se