Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Arbetstarapin

Av Tina - 22 oktober 2010 20:30

I tisdags var Lyckeli hos sin arbetsterapeut Ylva för sista gången.   Nu är det läkt så pass bra att Lyckeli inte längre behöver ha plåster över ärren, vi ska bara smörja och se till att ha ordentligt med solskyddskräm där på sommaren. Det känns underbart!


Jag fick ett kort så ni kan se då barnen badade härom dagen. Ni kan ju passa på att se hur otroligt lycklig lillfjanten Benji är då Lyckeli sjunger och plaskar för honom.


  

Här ser ni hur fint det har läkt. Det är lite tjockare på ena sidan, den sidan av bröstkorgens mitt som är mot kameran har läkt jättefint.  Den andra kommer troligen att blekna mer allt eftersom. På magen har hon fortfarande vita områden och vi vet inte om de kommer att försvinna eller om de finns kvar för alltid, men vi är ändå så otroligt glada att älskade ungen har läkt så fint som hon har gjort.


    

Lycklig lillfjant!


  


Smaka på syrrans finger. Gott!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se