Alla inlägg under oktober 2010

Av Tina - 3 oktober 2010 20:44

I helgen var jag på möhippa. En vän som heter Frida ska gifta sig med sin Fredrik i november och för att fira henne samlades ett helt gäng tjejer (tror vi var 16, varav jag kände 4 sedan innan) för att äta god mat, fäktas, bada, prova vin och choklad samt övernatta i ett hus i Halmstad.


Då Marcus jobbade helgen kom min storasyster Teres hit med sina barn Teodor och Gabriella för att ta hand om Lyckeli och Benjamin. Och det har gått så bra! Lyckeli och Teo leker så himla bra och Lyckeli hade haft så roligt igår att hon somnade halv sex, på soffan, efter allt bus och all lek. Söta ungen! Idag åkte Teres och hennes barn hem efter att vi ätit middag tillsammans och jag tackar så mycket för hjälpen!


Några kommentarer från helgen, vilka Teres har återberättat för mig:


Lite ledsen

Teres hade lagt upp fyra bullar (små gifflar) på en tallrik till Teo och Lyckeli. Hon stod inne på toaletten då Lyckeli kommer in och gråter.

Teres: Vad är det, Lyckeli?

Lyckeli: Ja e lite sessen!

Teres: Är du ledsen? Varför då?

Lyckeli: Ja få inte alla bullar!


Till saken hör att där står Lyckan, med en halväten bulle i munnen, en bulle i varje hand och grinar över att hon inte har någon mer hand att hålla den fjärde bullen i... Vilket öde!   


Fryser i ögonen

Teres och alla barn var ute och lekte i skogen. De hittar en död mus, och Teo blir fascinerad. Först utbrister han "Musen, du får inte leva med oss mer!" och sedan frågar han bekymrat: "Men, fryser inte musen i ögonen?" Musen låg där med öppna ögon och var stendöd, men Teos största bekymmer var att den skulle frysa... i ögonen!


Barn är fantastiska på att tänka utanför ramarna.   

Av Tina - 1 oktober 2010 14:00

Japp! Nu har det skett! Nu är håret borta och OJ va skönt det är. Först kommer här några före-bilder. Så här brukar jag se ut:


    

Helt okej ändå. Det är roligt att locka och sätta upp långt hår, man kan ju fixa en del med det. Men det är just det; att man måste fixa en del med det... varje gång jag har duschat "måste" jag först blåsa i mousse i det, sedan använda min volym-master i hela håret, närmast hårbotten. Det tar sin lilla tid och jag drar mig nästan för att duscha bara för att det är ett sånt jobb med håret.


Ja, så jag åkte till Götafrizzorna; ett ställe nära Korsvägen i Göteborg. Jag har alltid gått därifrån helnöjd, det är balla tjejer som jobbar där och jag får alltid så bra behandling. Efter två timmar i frisörstolen ser jag nu ut så här:


    

Känns som en bra frisyr som jag kan variera mycket. Jag känner mig fin!

Ovido - Quiz & Flashcards