Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Dag 07 - Min bästa vän

Av Tina - 30 november 2010 17:47

Min bästa vän heter Veronica. Hon och jag träffades då vi var 13 år och började årskurs 7. Det dröjde inte lång tid innan vi fann varandra och jag hängde mycket hemma hos henne. Vi red ofta. Veronicas morföräldrar hade gården som låg intill där Veronica och  hennes familj bodde och där hade Veronicas familj sina hästar. En del travhästar men även några ridhästar, som vi typ bodde på i perioder. Jag minns våra tonårsår som idel sommar, då vi badade, åkte moppe, kollade på filmer och sov över hos varandra.


Vi såg noga till att välja samma gymnaisum. Internet, där vi båda bodde. Vi skaffade var sin råtta, vi väckte varandra och gick gemensamt till frukosten och vi förhörde varandra inför proven. Vi hamnade i olika inriktningar men stannade vid varandras sida. Vi festade ihop, tröstade varandra vid kärleksbekymmer och pratade om allt.


Efter studenten följde en period så vi inte talade så mycket med varandra. Inte för att vi inte ville - men vi gled isär då jag flyttade till Göteborg. Tack och lov hittade vi tillbaka till varandra några år senare och nu bor vi ju till och med på samma område, på samma gård, mitt emot varandra.  


Hon är alltid så underbar. Snäll, rolig, så mycket HON och min bästa vän. Det var givet att hon skulle vara en av mina brudtärnor då jag och Marcus gifte oss 2007:


 

 
ANNONS
 
Maja och JUlia

Maja och JUlia

1 december 2010 14:04

Så roligt att få dina kommaentarer!! Jag följer ju din blogg VARJE dag, och blir SUPER glad när du gjort nya inlägg, så nu ser vi fram emot helgens namngivningsfest-bilder sedan :-)
kramar, maja

ps, ja det kasnke är pepparkaksdegen som gett kristyren färg, eller så är det för jag råkade bränna sockret för mycket när jag smålte det för limmningens skull..Hm...får pudra mer florsocker över som snöså kasnke man inte ser det :-)

kram!

http://rundvandring.blogspot.com

 
spikie

spikie

2 december 2010 21:52

ja jag är inte säker på om vi fortfarande varit sånna vänner jag och min kusin idag OM vi inte varit just kusinen.....är lixom ett speciellt band.
Men vi skulle säkert varit vänner endå..det känner jag på mej ;-)

http://spikie66.babyblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se