Alla inlägg under november 2010

Av Tina - 7 november 2010 17:38

Marcus och David får ofta höra att de är jättelika. Tycker du det med?


  

ANNONS
Av Tina - 7 november 2010 17:38

Marcus brukar ta tag i Benjamins höfter och vicka honom hit och dit medan han plojsjunger, till låten Macarena (självklart):


Ham nanamodi attasena macarena

Mi minimana makasena macarena

Hammana moni minasena macarena

Heeeey, macarena

WHOPPA!


Och vid "Whoppa!" så hystar han till Benjamins lycka upp ungen i luften.


Lyckeli älskar denna danslek. "Jaaa! Benjamin MAKANOOOON!" (Benjamins makaron) utbrister hon förtjust och då Benji "whoppar" så kastar hon sig med baken först ner i soffan och skrattar med hela kroppen.   

ANNONS
Av Tina - 7 november 2010 17:32

Igår träffade vi massor av fina människor. Först kom Lyckelis vänner Tilde och Elly med familjer. Det var härligt trångt i vårt vardagsrum, kan jag lova! Vi vuxna käkade god sushi och barnen lekte och fröjdades.


  

Tror jag fick med alla förutom Joel, som ligger och sover. Benjamin ser man lite av bakhuvudet på där han sitter i Annikas knä. Ja, jag syns ju inte heller, då...   


  

Min tofstjej!


  

Benji och Joel lattjar lite.


Sedan, framåt middagstid, kom David och Lina på besök. De hade med sig god, indisk mat och då barnen hade lagt sig spelade vi spel. Vi hann med både "Värsta språket" och "När då, då?".


    

Lyckeli lade sig runt åtta men hon hörde ju hur kul vi hade där nere, så hon ville promt vara med ett tag till. Efter ytterligare en kvart och tre "Snart ska du gå upp och lägga dig, Lyckeli" så gick det betydligt bättre att få henne att stanna i säng.


  

Lina hjälpte Lyckeli och Benjamin att hoppa tillsammans på Herr Kanin.


En mycket trevlig, rolig och fin dag!

Av Tina - 4 november 2010 20:13

"Titta, jag bajsa på vouvet!" upplyste Lyckeli mig om för några timmar sen. Hon tittade förundrat och tillägger: "JÄTTESTOR bajs!" med stora ögon. Mmm. Sant. En jättestor bajs. Tack, älsklingen!   


Det har varit en soft dag här. Det behövde vi efter de sista nätterna. Shit va trött man blir av att vakna ofta, ofta, ofta nätterna igenom. Typ varje kvart. Imorse kunde jag inte ens minnas om jag hade sovit över huvud taget, men lite måste jag ha slumrat för en gång vaknade jag av att Lyckan satt i min säng och tittade på mig. Faktiskt första gången hon har lämnat sin säng själv på natten. Hon fick somna om mellan oss innan jag bar tillbaka henne, min fina skruttunge. Den andra skruttungen vaknade fem idag med. Jag fick honom att iaf halvsova i famnen till tjugo i sex och sedan sov han i Marcus famn till halv sju. Nån gång ska han väl lära sig att det inte är morgon förrän sju, va, va, va?! Visst!?

Av Tina - 2 november 2010 19:00

Idag har vi haft premiär för mycket. Benjamin åt banan för första gången. Gott, tyckte han. Benjamin har smakat majsbåge för första gången. Gott, tyckte han. Benjamin har haft hela näsan full med majsbåge för första gången. Yäck, tyckte mamma och plockade fram topsen. Men så kommer vi till det bästa av allt: Lyckeli sa "Jag älskar dig" till mig för första gången! Hon satt i mitt knä. Mumlade något med nappen i munnen. "Va sa du?" frågade jag. "Mummelmummel" sa hon igen. "Ta ut nappen då du pratar." sa jag. Hon gjorde så, vände sig mot mig och sa "Ja äskar dej!" Åh, herregud... att jag inte dog. Rakt av. Av sprängt hjärta. Men nej, jag sitter här och bakar in det fina minnet i hjärteroten, i det allra innersta, där det ska få finnas för alltid, för alltid. Jag äskar dig också, min fina Lycka.   

Av Tina - 1 november 2010 15:40

Jag är så trött idag, va... FYRA var det morgon inatt, tyckte Benjamin. "Nähä!" tyckte jag och gav mat och vaggade i famnen i förhoppning om att han skulle somna om. Det gjorde han inte. Han kräktes ner hela mig. Och sig själv. Sedan var har om möjligt ännu piggare. Och skitlycklig. Så det var bara att gå upp. Sju somnade han igen, ute i vagnen, och då vaknade Lyckeli. Jaja. Bara att gilla läget. Men det tar på en liten mamma att gå upp före fem två dagar på raken, må jag lova. Så då Marcus kom hem från jobbet idag och vi hade ätit lunch, så åkte jag för att storhandla. Själv. På egen hand. Lyx... och först, vet ni vad jag gjorde först? Kanske lite pinsamt, men jag åkte till Rusta, letade upp den lyxigaste massagefåtöljen som de hade som provex och satte mig i den. Körde igenom ett helt massageprogram: 15 minuter. Och sedan fem minuter till. Jag sket fullständigt i att folk glodde. Jag tog av mig skorna. OCH jackan. Och guuuud va skönt det var... jag reste mig inte förran jag insåg att jag var farligt nära att somna, och hade drägglat lite på tröjan. DÅ gick jag för att storhandla.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se