Direktlänk till inlägg 28 december 2010

Annandag jul 2010

Av Tina - 28 december 2010 22:41

Jag har inte fått tummen ur och laddat över korten från annandagen till datorn från kameran förrän idag. Men nu så! Jag tror bilderna gör sig bättre än ord:


  God mat var det! Först gröt- och smörgås-lunch och senare fint julbord.


 

Cool kille är redo för mat


 

Tomten kom! (Den dagena med...   )


  Fina flickor som i julklapp fick att gå på "Pippi på is" tillsammans med farmor och farfar till våren.


 

Benji Boy kör en annorlunda stil på paketöppningen: han gnager upp paketen med gommen.


  Benjamin, Åsa och Lina. I Åsas mage ligger det en mini.


  Sagoläsning i soffan


 

Jag och Benjamin


  Benjamin vill v e r k l i g e n ha tag i julgranspyntet!


  Och så spelade vi sällskapsspel! Rock och pop - frågesport om svensk musik, vilket vi fick i klapp av David och Lina.


 

Min fina man


Så. NU ska jag sluta bombadera med julbilder. Iaf tills om ett år.   

 
ANNONS
 
Tobbe

Tobbe

30 december 2010 14:40

Lyckeli har funderingar i knät på tomten, alla andra har fokus åt annat håll. Ser helskönt ut. :)

http://www.randomhero.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se