Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Nyårsbrunch

Av Tina - 31 december 2010 15:51

Det "riktiga" nyårsfirandet kommer ikväll, då vi ska dinera och skåla hos Veronica och Tobbe, men vi tjuvstartade lite i förmiddags då Lyckelis vänner Tilde och Elly kom med föräldrar och småsyskon. Lite mat, lite skål för det nya året och en hel massa lek blev det, innan trötta barn åkte hemåt alternativt hasade sig upp till sin säng eller lades ut i vagnen för att sova. Nu råder lugnet här hemma, men snart brakar det loss igen, som sagt. Måste bara se om jag har något klänning att ta på mig... hm.


Alla våra barn på samma kort.    Från vänster sitter Elly, Joel, Lyckeli, Benjamin, Tilde och Freja. Goa ungar!


Hela tåget välter...


Tre fina tvååringar!


Gruppkram


 

Lilla Joel


  Sandra med Freja och Benji Boy.

 
ANNONS
 
spikie

spikie

1 januari 2011 21:47

härliga bilder :-) ser ut som ni haft skoj :-)

http://spikie66.babyblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se