Direktlänk till inlägg 1 januari 2011

VAR ÄR BAJSEN?

Av Tina - 1 januari 2011 15:44

Japp, sånt är livet som småbarnsförälder. Jag och Marcus knöt oss runt tvåtiden och sedan var nog uppe vid Benjamins säng fem miljoner gånger fram till för att natta om, ge nappen och dutta i rumpen. Men fem, som sagt, var det dags att byta bajsblöja. Suck... sicken tidt, tänkte jag, gluttade under blöjan och såg mycket riktigt en bajs där. Jaha. Ner till skötbordet. Av med blöjan. VAR ÄR BAJSEN? Borta. Väck. Den försann på väg ner för trappan. Eller? Kan jag ha sett i syne? Jag "vet" att jag såg den i blöjan, men nu var den då borta. Och Benjamin var vaken, glad som en ko och pigg som en lärka. Det blev tidigt frukost för mig och honom vid köksbordet i väntan på att Marcus skulle ta över nattskiftet halv sju.


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se