Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

"Det här är en toalett"

Av Tina - 17 januari 2011 18:17

Härom dagen skulle Lyckeli borsta tänderna efter frukost. Först velas det lite om vilken borste hon vill ha, men till slut vinner hon kampen och får ta min tandborste. Marcus sätter lite tandkräm på borsten och går sedan för att hämta Benjamin. Då han kommer tillbaka hinner han preciiiis hindra Lyckeli från att borsta kaklet precis intill toaletten med min tandborste."Nejnejnej, tandborsten ska man bara ha i munnen! Inte på toaletten, det kan vara smutsigt där." säger Marcus


Lyckeli funderar ett tag, tittar sedan upp på sin pappa, pekar på sin mun och säger"Men... det HÄJ är en toalett..." och vidare mot toaletten: "Det HÄJ är en mun!"


Säkert, raring. Men ser du, den går inte pappan på.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se