Direktlänk till inlägg 7 februari 2011

Sandra med barnen

Av Tina - 7 februari 2011 21:45


Ja, Sandra med barnen var här i måndags. (Jag är ju tokigt mycket efter i bloggandet så jag skriver det här några dagar efter, men daterar det samma dag det hände.. ja, ni fattar.) Lyckeli tyckte först det var mycket underligt att inte Elly skulle komma också, för de där tre flickorna brukar ju leka i grupp. Men Elly kunde inte, och med löfte om att de snart skulle ses alla tre, snart, så såg hon fram emot att Tilde i alla fall skulle komma och leka med henne. Sandra berättade att Tilde, däremot, hade deklarerat att hon inte ville leka med Lyckeli, men "om Marcus är hemma vill jag leka med honom". Haha! Söta hon!


Så här söta var de förresten då de kikade ut genom nätet i studsmattan:


        HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!


Freja och Benji Boy lekte bra tillsammans med. Benjamin glömmer att han är åtta månader och därför måste gnälla då det kommer roligt folk, vilket ju är skönt för mina och Marcus öron.   


Freja kan vinka!


Tjejerna hann med ett bad också, och det var poppis.

 

 
ANNONS
 
Maja och JUlia

Maja och JUlia

9 februari 2011 22:03

Älskar badbilden!!
Kram, Maja

http://rundvandring.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se