Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

1:a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med

Av Tina - 20 februari 2011 15:40

Jag är hemma med barnen på heltid fram till augusti börjar. Det är då ganska naturligt att jag umgås allra mest med dem, även om Marcus kommer strax därefter på en andraplats. Just nu är dessutom Benjamin inne i en fas där han vill vara nära, nära, helst i famnen, hela tiden. Lyckeli vill då också vara nära, och när man inte orkar gå runt med en på varje arm (eller KAN för den delen, då man inte har några händer över till något annat då) kan det se ut så här:


Det här var några veckor sedan, och det var en dag med ovanligt mycket kink och "vill upp".


Ännu ett kort på de (små) personer jag umgås mest med:


Fina, fina, fina!


(Men frågar du mig idag är iaf den minsta ganska billig. En hel veckas sjukdom har tagit musten ur oss alla tror jag, förutom Lyckeli som faktiskt är piggare idag än på länge, för det är inte många toner från mig eller Benji som går i dur. Turligt nog kom farmorn som en räddande ängel imorse och hon är här än.)

 
ANNONS
 
Monika

Monika

21 februari 2011 08:12

Ha ha, känner igen det där! Hoppas ni snart är friska!

http://mamma-monika.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se