Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Hos Sandra

Av Tina - 26 februari 2011 23:15

Jag ligger sååå efter... nu snackar vi över två veckor efter, trots att jag har stuckit i något inlägg då och då. Men jag vill ju visa mer! Innan den här dunderförkylningen kom så var vi till exempel hemma hos Sandra tillsammans med Annika och alla barn. Så, nu idag, 26e februari, kommer en liten rapport om den dagen.   


Joel och Benjamin leker lite tillsammans. Eller hur var det nu? Joel röjde som en tok, då han aldrig sitter stilla, den grabben, och Benjamin satt som ett frågetecken och undrade vad i hela fridens namn Joel höll på med. Annika har en förmåga att få livliga och aktiva barn och då mina är mer sävliga så brukar de har fullt sjå med att hålla koll på vad dessa yrväder som Annikas barn är håller på med.     

Tre fina, fina tjejer. De tog sig en dusch tillsammans, och i samband med det var det nakenfisande på hög nivå. Jag fick så många fina kort, ska ni veta! Finns det något finare än vänskap? Och barn? Och dessa två i kombo? Få saker, iaf, når upp till det. 

Några stunder hade de i alla fall kläder på sig.   

   

Fullt ös!


    

Min vackra Benjamin.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se