Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Mamma-barn-träff igen

Av Tina - 26 februari 2011 23:32

Ja, nu blir det mycket Sandra, Annika och deras barn på en gång här, men det var ju för att jag bloggar ikapp sedan flera veckor tillbaka... och någon gång var tredje eller fjärde vecka brukar vi träffas för att leka, äta mat och / eller fika.


Annika och de tre stora barnen har sångstund. Annika är grym på barnsånger och kan alltid berätta för oss hur de sånger vi inte kan går. Synd bara att vi hinner glömma dem igen lagom tills hon går hem...   


Benjamin börjar ställa sig  mot saker nu, och stadigare och stadigare blir han. Då Joel knatade iväg i gåstolen så hängde Benji på bakom.   


Fruktfika!


 

Annika och Elly.


Bus-Freja.


 


 

Jag tyckte själv jag fick fina kort på Sandra och Freja.


 

Glad Benjamin med sin gosefilt. Eller som Lyckeli sa med förtjusning: "Titta, en Krösa-Maja!"   


"Va! Varrå inte snygg i min sjalett?! Jag ska säga dig att jag är SKITSNYGG i den, såreså!"

 
ANNONS
 
Ingen bild

Josefin

28 februari 2011 12:44

Wow, vilket roligt nyhetsbrev Barnshopping.se har gett ut denna månad! Kanon erbjudanden på riktigt bra produkter. Nyhetsbrevet kan du läsa här:
http://barnshopping.se/?wpmlmethod=newsletter&id=26&subscriber_id=240&authkey=9c82c7143c102b71c593d98d96093fde

 
spikie

spikie

4 mars 2011 20:39

ha ha va söt han är Benjamin på sista kortet...hihi.....
Jätte fina bilder.
Elvina försöker att dra sej upp mot saker så skulle tror att hon börjar nära sej det stadiet åxå...en del av mej fasar för det....då måste man gå ÄNNU ett steg med att hålla koll på allt. jag tycker det är skönt att hon än så länge mest är på golvet. Sitter knappt i gå-stolen utan hon masar fram. skönt att hon tar sej dit och vill när hon vill :-) hon är så nöjd så.

http://spikie66.babyblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se