Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

6:e bilden - En bild på mig och en vän jag inte träffar på länge

Av Tina - 27 mars 2011 13:06

Kattis och jag har känt varandra sedan vi började gymnasiet. Vi har haft jäkligt mycket roligt ihop under åren. Umgänget går lite i perioder, och nu är en sån period i våra liv då vi inte träffas. Alls. Vi hörs av sporadiskt men det blir inte mer än någon gång var tredje månad eller så. Båda har fullt upp med barn, jobb, livet, ja ni vet. Men jag vet också att det kommer kännas precis som vanligt nästa gång vi träffas igen, för det gör det alltid. Då hittar vi direkt tonen, samtalsämnena, diskussionerna. Jag hoppas det inte dröjer för lång tid tills nästa gång.


  Jag och Kattis på något uteställe, hösten 2003.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se