Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

Mina fina på kort

Av Tina - 27 mars 2011 20:14

Jag försökte mig på att ta kort på Lyckeli och mig härom dagen, för jag har många på mig och Benji från det senaste men nästan inget kort på mig och Lyckeli tillsammans.


  Jag och min fina dotter


Det började bra, vi fick en del fina kort och sedan lade vi oss på golvet för att ta ännu fler. Men se då... då upptäckte Benjamin att vi höll på med något och då ville han ju också vara med! Kolla minen, han skitsur för att han inte vet vad vi sysslar med.  


   

Hahaha! Han kom allt närmare och till slut blev det ett fint kort på oss alla tre:Och så ett på mig och Benjamin, min lilla Buddha som har den finaste dubbelhakan som finns:


  Min fina son!

 
ANNONS
 
spikie

spikie

27 mars 2011 21:39

Vilka fina kort! och vilken min Benjamin har där bak...ser verkligen fundersam ut..och en aningens grym ut för han inte fick vara med från början kanske? ;-P

http://spikie66.babyblogg.se

 
Maja och JUlia

Maja och JUlia

28 mars 2011 10:49

Vilka härliga bilder! :-)

Här hemma får man också köra självutlösaren på kameran, kan ju lugnt säga att Jonas inte är den som spotnat tar upp kameran fast det finns tusen tillfällen att göra det...
Tur kamera tillverkarna fattat det :-)
kram Maja

http://rundvandring.blogspot.com

 
Alexandra

Alexandra

30 mars 2011 18:24

Vilka fina bilder! :-) Det är alltid kul när man får bra fina bilder som man kan ha resten av livet!

http://tjalex.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se