Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Väntan

Av Tina - 29 mars 2011 17:16

Vad gör man då man bara väntar på att dö? Då man vet att det inte finns någon återvändo, inget val, fast man så gärna vill stanna kvar i livet här och nu, där man har sina barn, sin man och sina älskade vänner och släktingar? Hur når man acceptansen, förståelsen för att det som kommer måste komma? Det är så svårt att ens försöka sätta sig in i det Linda upplever just nu, i slutet av sitt liv.


www.lindaskriver.blogspot.com


Hon är en sann kämpe och en ängel redan på Jorden.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Cecilia

29 mars 2011 19:27

Ville bara säga att Linda somna in idag kl 15.30:(
Tårarna rinner....

 
Ingen bild

Linnea B

29 mars 2011 20:29

När du skrev det här så hade precis Linda somnat in. Det är så hemskt!!! Jag har tänkt så mycket på henne de senaste dagarna. Ja, vad gör man när man går och väntar på döden?? Den frågan ställde vi oss ofta för snart 6 år sen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se