Alla inlägg under mars 2011

Av Tina - 6 mars 2011 22:19

Jodå, vi hann slinka iväg på en 30årsöveraskningsfest med, jag och Maja, ser ni.    Det var min andra lillsyrras man Jonny som skulle firas och det var riktigt roligt! Så här glada var vi innan vi åkte iväg:


 

Maja och jag

ANNONS
Av Tina - 6 mars 2011 22:12

Så var det äntligen färdigt! Vi fick bråttom i slutet för Maja skulle med bussen hem men vi hann ändå slänga in möblerna. Det är en del tavlor, speglar och krokar som ännu inte sitter upp men ni får föreställa er att de sitter lite saker på väggarna.   


Taget från dörren.

    Lyckans säng. Bordet, soffan och stolarna som hör till har min morfar gjort. Jättefina och precis lagom för små rumpor.


  Bokhyllorna ställde vi så de bildade ett myshörn. Man går in längst in mot väggen till vänster, där vi helt sonika tagit bort ett hyllplan. Till och med jag och Marcus kan åla oss in på snedden. Där inne är det fullt av kuddar och Lyckeli kan nå sina böcker i bokhyllan från insidan också. Vi ska ställa en lampa på hyllan så hon har ljus där inne också.


Jag är stolt över mina nyckelpigor, tyckte de blev fina.   


Och molnen Maja gjorde i taket är ju helt fantastiska! Man riktigt känner hur fluffiga de är.


TACK, Maja, för hjälpen! Det hade inte blivit hälften så bra utan din hjälp.

ANNONS
Av Tina - 6 mars 2011 22:07

Så då satte vi igång i lördags morse, jag och Maja. Det skulle flyttas ut möbler, tejpas, täckas golv (jag täckte en tredjedel och orkade inte mer, så vi sprang med trasan de gånger vi spillde istället) och spacklas lite. Trist förarbete, men sedan kom vi äntligen igång med målning av tak och väggar.


 

 

 


 


  Jag ser skitnöjd ut - haha! Här har vi målat två ggr med vit färg på väggarna och jag har satt igång med nyckelpigorna Lyckeli hade beställt.


 

  Pilligt var det! Men roligt också.   


 

Av Tina - 6 mars 2011 22:02

Maja, min ena lillsyrra, var här i helgen. OJ, va vi har målat och grejat! Objektet för förändring var Lyckelis rum och hon hade själv fått välja hur hon ville att det skulle se ut. "Nyckelpigor, ja vill ha nyckelpigor, mamman." sa hon och visst skulle hon få det! Korten nedan är tagna i september, då vi just flyttat in. Lyckeli bor i en del av ett förråd, därför har hon snedtak och ett yttepyttefönster, men det är inget fel på rummet, det är lika varmt som resten av lägenheten och hon har valt sitt sovrum själv då vi flyttade in.   


 


 

Hon hade både spjälsängen och den stora sängen i sitt rum ett tag, i övergångsperioden, men bara dagarna efter det här kortet är taget så flyttade vi ut spjälsängen. Den sover Benjamin i nu. Som ni ser är taket jätteflammigt.

Av Tina - 1 mars 2011 20:13

Jag läste i GT idag att om man ser rent statistiskt sett och räknar de senaste tio åren, så är idag dagen då våren infaller. Vår är det då det i en vecka har varit en medeldygnstemperatur på över 0 grader. Detta året är vi inte riktigt där än, men vädersnubbarna har lovat varmare väder i slutet av veckan. Mi lajk!


Jag tycker redan nu man får lite vårkänslor då det är en fin dag och fåglarna kvittrar. Det ligger lite snö här och där men den hoppas vi snart smälter bort och blottar små snödroppar och annat blomster. OJ va jag älskar våren!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se