Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Bebisen

Av Tina - 20 april 2011 22:35

Nyaste kusinen har inte fått något namn än, men vi var där idag för att snosa, lämna över den noga utvalda gosekossan som vi inhandlat samt låta Lyckeli och Amanda röja lite. Lilla bebisen fick högsta betyg, hon var söt som en pralin och så liten, liten... Benjamin var nästan dubbelt så stor då han föddes så den här lilla skapelsen kändes nästan overkligt skör och pluttig. Men så fin!


Jaja, jag ska sluta tjata om den kassa kvalitén, jag är glad att jag över huvud taget kan ta bilder med NÅGOT i dessa kameralösa dagar.  


Lilla miraklet 

    Lyckeli var så glad då hon fick hålla en stund.


  Stolta storasystern Amanda


  Så fin!   Marcus med nya brorsdottern


Så, igen - GRATTIS, Cristian och Åsa, till ännu en fantastisk dotter!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se