Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Sisjön

Av Tina - 21 april 2011 18:15

Igår var det en fantastiskt fin dag! Mina syskonbarn Gabbi och Oscar kom med tåget på förmiddagn så jag och Lyckan åkte och hämtade dem inne i Göteborg. På eftermiddagen åkte vi till Sisjön, som ligger inte alls långt ifrån oss, och där sprang jag och Gabbi 2,5:an. Jag hade gärna tagit ett varv till men ibland räcker inte mitt blodsocker till det, irriterande nog. Marcus, han fick springa både dit och hem, för han fick ju inte plats i bilen, men det hade han inget emot alls, utan njöt snarare av att få ge sig av genom skogen.


Lyckeli kunde nog inte ha haft mer roligt. Hon kastade pinnar, klättrade upp på stora stenar och lekte med en boll vi tagit med. Benji Boy kröp runt och bekantande sig med gräset och jag tror han tyckte om det, han med.Lyckan strosar runt


Att kasta pinnar i vattnet, det är grejer det, för en snart tre år gammal tjej!


  Gabbi med Benjamin på ryggen


Jag tar igen mig efter springturen


Hela familjen Troll vid vattnet. Plus Gabbis tumme.       


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se