Direktlänk till inlägg 22 april 2011

Gung och glass

Av Tina - 22 april 2011 18:30

Även idag har vi roat oss. Direkt efter frukosten tog vi oss till en lekplats i närheten, och där upptäckte Lyckeli hur mysigt det är att gunga. Hon gillar det ju i vanliga fall med, men då hon såg Oscar slappna av i gungan härmade hon, och hon sa att "ja nästan somnaj nu, de e så schööönt att gunga, tycke ja".


Najs stil på både Oscar och Lyckeli, tycker jag.   


 

  Mysigt!
Alla barnen, fyra kusiner, samlade i samma gunga. Jag knuffar på.   


 

Oscar gungar högt


Min fina Marcus kan också


Sen köpte vi glass, gick hem, åt lunch, jag körde Gabbi och Oscar till tåget, jag tränade, jag åkte hem, jag chillade med barnen och Marcus på baksidan på en filt i gräset, vi lagade middag, åt, barnen badade och nu äter de popcorn och kollar in Babar. Jag gillar såna här fina, varma, soliga dagar! GIVE ME MOOORE!


Nämen seriöst, man lever ju upp. Med "man" manar jag "jag" men jag vet ju att jag inte är ensam om det. Jag trivs med livet på ett helt annat sätt på våren och sommaren. Det är verkligen en skön tid att få vara hemma med kidsen då, även om vintern har sina mysiga dagar också.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se