Direktlänk till inlägg 25 april 2011

Lekplatser och skog

Av Tina - 25 april 2011 10:35

Vi har redan hunnit vara ute nästan två timmar idag, fast klockan inte ens är elva. Redan halv nio drog vi iväg mot första lekplatsen, hann därefter en sväng i skogen innan vi avslutae på en annan lekplats. Det är fantastiskt att få vara hemma båda två med barnen som vi är, jag och Marcus, och kunna njuta av den här tiden så som vi gör.


  Fina barn!


 

SSe noga hur mesiga mamman inte vågar åka rutschkana utan att hålla i sig.   Till mitt försvar måste jag säga att den är JÄTTELÅNG och har TVÅ stora gupp på mitten!


 

Men ner kom vi iaf, som tur var, i hela stycken.


 

Modiga Marcus behövde inte hålla i sig så han kunde ta båda barnen på en gång.


 


Gunga är skitskoj!

 
Jag tänkte på Linda då jag gick där med min familj. Linda, som längtade så efter sommaren igen, men som lämnade oss under en av de första, varma vårdagarna. Jag njuter, i vetskapen om att jag KAN njuta och har alla bra förutsättningar för att vara så lycklig man bara kan. Kärlek, relationer, familj, vänner... det är sånt livets rikedom mäts i.

 
ANNONS
 
spikie

spikie

30 april 2011 20:40

Vilka härliga bilder!
ja man ska ta tillvara på tiden och njuta med sin familj. kanske därför jag känner att jag bara inte orkar eller har tid att Blogga. Man får passa på att njuta när vädret är fint och ute finns det massvis att greja med.

http://spikie66.babyblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se