Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Uddevalla

Av Tina - 28 april 2011 17:45

I torsdags, 28 april, drog vi hem till min mamma i Uddevalla. Barnen älskar att kolla in fåren, leka med mormors stora Pippskepp och bara strosa runt. Käka lite sten och utforska skogen.


  Benji och mormor   Mata får tröttnar man aldrig på om man heter Lyckeli!   Vädret var fantastiskt skönt!   Närkontakt var lite läskigt, tyckte Benjamin. Han ville gärna titta, men inte gärna känna på fåren.   Visst drog de ändå, då man gick ifrån dem!  


Jag passade på, då vi hade lite barnvakt, att få med mig Marcus ut på en av mina löpruter. Hemma kan vi ju bara springa en i taget. Det var en otrolig hjälp att ha med sig Marcus ut, trots att det för hans del ju mer liknade en uppvärmning. Han är van att springa mellan 1 och 2 mil i stöten, han.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se