Direktlänk till inlägg 30 april 2011

Årets första landet-tur

Av Tina - 30 april 2011 18:30

Efter två dagar hos mamma drog vi vidare till landet på fredagseftermiddagen. Det var första gången för i år, men jag hoppas verkligen att det blir många gånger fler innan sommaren är slut! Det är något speciellt med lantstället på den dalsländska slätten, där man kan sitta i lugn och ro och räkna vindkraftsnurrorna.


Först hittade barnen var sin rolig cykel från... typ stenåldern. Men vad gör det? Barnen uppskattar de här gamla skatterna jättemycket fast det saknas trampor och fast färgen flagnar. 


  Förstoringsglas hade vi med oss för att fördriva tiden i bilen på väg till landet.

  Fina farmorn med två av sina barbarn framför lusthuset, som duktiga farfarn har byggt med hjälp av sina bröder under det senaste året. Där inne får vi lätt plats hela högen då det ska ätas middag eller fikas. Jag lovar, vi testade. Flera gånger!

  Åkgräsklipparen måste testas.

      Likaså traktorn.


 

Benji satt mer säkert på flaket på den lilla cykeln, och han var så nöjd så. 


Jag hittade gungan, och där satt jag gott. 

  Ännu góare satt jag då jag fick en dotter i knät.   Hon kan konsten att njuta, hon...   Mys!


Även David och Lina kan konsten att njuta.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se