Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Husfriden

Av Tina - 21 juni 2011 19:29

Ja, nu var det slut på den. Benjamin har lärt sig klättra upp i soffan... från att vi förnöjt har sagt att "jamen BENJAMIN, han är så försiktig, så, inte alls lika galen som sin lilla kamikaze till syrra, som kastade sig från allt möjligt då hon var yngre" så är jag villig att ändra mig till "HAN ÄR GALEN!". Upp i soffan, kasta sig baklänges så jag nätt och jämt hinner fånga hans huvud i näven innan det dimper i golvet, sedan upp igen, försöka ta sig upp på fönsterbrädet, kastar sig handlöst åt sidan och dunkar huvudet i soffkanten, skrattar ända från magen åt sina egna tokerier och så på´t igen. Herregud... inte många minuter jag har kunnat sitta ner på rumpen ikväll, inte.   

 
ANNONS
 
Maria

Maria

23 juni 2011 14:38

Hej! Dina inlägg kommer ofta flera i stötet, på bloglovin! :-) Jag läser, men hinner inte alltid kommentera, men jag är minsann inne och kikar! Stor kram och trevlig midsommar önskar vi! <3
Grattis till Benjamin i efterskott också, stora söta grabben!

http://www.´minamirakelochjag.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se