Direktlänk till inlägg 24 juni 2011

Midsommarlunch a la Dalsland

Av Tina - 24 juni 2011 23:00

Ja, midsommar blev lyckat även i år. Sol, fin släkt och bra vänner, lite dans och god mat. Vad mer kan begäras?


Först fick Benjamin hjälpa sin farfar sätta upp ett barnbord i det nybyggda lusthuset på landet:


   

Sedan börjde det trilla in släkt. Vi var ju redan där, tillsamamns med Marcus föräldrar och hans ena bror med familj, men så fylldes gänget ut med Marcus farbror och hans tre barn med familjer. Det vimlade av barn, vilket ju är underbart och, enligt mig, förgyller en midsommar.
Dukat för midsommarlunch!

Det härlga lusthuset har Marcus pappa byggt till största delen, men han har haft god hjälp av sina två bröder som han delar sitt föräldrahem med (det vi ju kallar "landet".


      Nej, det var inget starkt i snapsglaset, bara vatten. 

 


  Me and my love


  Några av oss smälte maten med lite dans kring stången, vilken avslutades som sig bör; med raketen!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se