Direktlänk till inlägg 22 juli 2011

Lyckeli 3 år idag

Av Tina - 22 juli 2011 23:31

Yes! Jag hann ladda över en miljon bilder före midnatt och hoppas därmed få iväg inlägget nu innan klockan blir lördag, eftersom det är IDAG, i ännu en halvtimma, som min skruttunge, min underbaring Lyckeli fyller 3 år!


En sån fantastisk dag! Jag är hänförd över hur många fina släktingar och vänner vi har som har kommit hit för att fira henne eller hört av sig på annat sätt för att gratulera. Lyckeli har strålat hela dagen och då man säger att en bild säger mer än tusen ord så är det väl en roman i Moberg-stil som jag slänger till er här:


  Lyckeli gick ut hård före frukost med att slita pappret av de första paketen efter en stunds "skönsång" av sina föräldrar och en nyvaken lillebror.

  "Åh, en vattenkanna!" vilken hon faktiskt hade önskat sig... hon har en märklig dragning till just vattenkannor, men det är nog inte helt ovanligt för barn.     En kulram fick hon av oss, bland annat. Poppis!

  Först ut bland gästerna var Lina och David, som överöste Lyckeliten med genotänkta presenter och massa leenden och grattis:ar.

  Lyckans minsta kusin - Linnéa - med sin glada mamma Åsa 


  Min lillsyrra Maja och hennes Anders.


Lyckans två relativt jämnåriga kusiner, båda är året äldre än hon själv, som hon älskar så mycket, båda två!


 
Min mamma och min moster.

    Lina, Linnéa och Åsa.   Mat! Tre olika pastagratänger hade jag gjort. En i carbonara-stil, en med curry och en med sojafärs.   Kålsallad med dressing a la Lina och en blandsallad med bl.a sugersnaps direkt från syrrans trädgård.   Lyckeli fick fina hårspännen och självklart skulle brorsan då ha ett med.   Vi dukade långbord i vardagsrummet och alla 23 rumpor fick plats!   Marcus, David, Åsa, Lina och Cristina. Ifall nån har missat det är ju David Marcus yngre bror och Cristian hans äldre bror.   Lyckan och kusin Amanda   Benji Boy med sommarknän!   Me and Big B   Lyckeli var helt andaktig och mycket nöjd då alla sjöng för henne. "Nä ja fyjjer åj, då ska alla hunga fö mej och säja HUJJA, HUJJA!" har hon berättat i månader här hemma. Änligen var det dags idag! Som hon har längtat, ska ni veta.   Tusen tack för att ni kom, önskar hela familjen Troll!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se