Direktlänk till inlägg 23 september 2011

Bästa vänner

Av Tina - 23 september 2011 20:48

Jag lade Lyckeli dag. Vi läste tre böcker och sedan låg vi och pratade om morgondagen och om dagen som har varit. Mysigt. Jag tassar till slut ner med invändningen att "mamma måste åka borsta tänderna innan jag lägger mig" och så tar jag en tur ut till tvättstugan för att hänga upp tvätten. När jag kommer tillbaka berättar Marcus att Lyckeli hade ropat på honom och då han hade kommit upp hade hon sagt "Ja måtte måja på dej, pappa!".


Ja, Lyckeli har ofta med sig nån liten grej då hon ska somna. Ofta är det hennes älskade snäcka, som hon fått av sin dagmamma, men idag var det en av mina sminkborstar som hon absolut skulle ha i näven då hon somnade.


"Jaha!" svarade Marcus och så började Lyckeli skriva och "bokstavera" på hans arm:


"Mamma... äj... min... bästa... kompis!"


Jag nästan grinade då Marcus berättade. Och han lovade, på heder och samvete, att det var sant!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rimfo

26 september 2011 20:12

Sötaste, finaste Lyckan... Det närmar sig 90 dagar innan nu, har du koll? ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se