Direktlänk till inlägg 21 juni 2012

Midsommarfirande

Av Tina - 21 juni 2012 08:58

Snart beger vi oss mot stora lekplatsen i området, där dagmammorna här omkring samlas varje år dagen före midsommar för att dansa kring stången med alla barn och föräldrar och syskon till dagmammebarnen. Förra året var vi med även om Lyckeli inte börjat gå hos sin dagmamma än, för att ha det som en del i inskolningen, trots att den riktiga inskolningen inte började förrän i höstas. Men i år har Lyckeli alltså gått snart ett år hos sin underbara dagmamma och därför är vi med "på riktigt". Det var väldigt trevligt förra året så jag tror och hoppas på en repris i år. Vädret är kanon, annat än det ska bli imorgon.


Det kan bli en bra dag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se