Direktlänk till inlägg 21 juni 2012

Kattungar

Av Tina - 21 juni 2012 20:16

Vi var på tour igår; jag och barnen. Till min hemstad - Uddevalla. Där besökt vi först en vän till mig som heter Johanna. Hon har två grabbar; Whilliam som är sex år och Victor som fyller två i oktober. Underbara grabbar, som visade sina leksaker för och lekte med Lyckeli och Benjamin. Efter en stund kom ännu en vän; Elinor, med sina små, fina; Amanda och Arvid. Amanda är bara några månader äldre än Lyckeli och Arvid fyller två sent i höst. Så det blev många fina små bra samlade i Johannas hus i Hogstorp, och det var några härliga timmar vi spenderade där.


Sedan for vi vidare, bara några km i och för sig, till min lillsyster Maja och hennes Anders. De fick för bara några dagar sedan helt ljuvliga kattungar. Bedårande, söta, gulliga, ulliga, gulliga... alltså, man blir ju kattsugen ända ut i fingerspetsarna, även om jag i dagsläget nog hellre vill ha en hund (lite drömmar jag har, att vi inom några år kan få äran att ha hand om en fin vovsing).


Här kommer en bildkavalkad på underverken:


         

Benjamin fastnade nog på något kort men det blev suddigt, vill jag lova. Han har spring i benen, den gossen.   


På vägen hem somnade Lyckeli, vilket resulterade i att hon sedan inte kunde somna på kvällen. Det blev smurfarna i sängen efter att hon hade legat vaken till tjugo över tio, och lite efter elva, då jag också kom och lade mig, då somnade hon äntligen. När vi pratade om att hon hade somnat i bilen och att det var därför det blev så tokigt, så ilskade hon nästan till: "Jag sov inte! Jag bara vilade mig lite!"


Eller hur...?: 


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se