Direktlänk till inlägg 17 september 2012

Höstskor

Av Tina - 17 september 2012 19:09

Jag insåg idag att jag inte har några höstskor... jo, ett par stövlar. Thats it. Ett par jobbskor med stålhätta har jag i och för sig, men de känns inte alltid så himla festliga. Så medan Marcus och barnen var hemma for jag en sväng till 421 där jag direkt då jag såg dem föll för ett par apigt snygga skor. De var så fina att jag köpte två par, i två olika färger. Nu känns hösten räddad för mina fossingar.449 kronor för två par. Som hittat!  


För mig är det viktigt att det inte är läder eller mocka i mina skor. I dagens moderna samhälle där vi lyckas göra så tåliga konstmaterial ser jag inte vitsen med att använda något annat. Men så är det också viktigt för mig att inte stödja den hemska djurindustrin som finns idag. Det stödet jag kan ge handlar mycket om vad jag lägger mina pengar på, och idag är det lätt att hitta snygga, tåliga skor utan animaliskt material.   

 
ANNONS
 
Jis

Jis

18 september 2012 14:12

Gud så snygga. Dom vill jag ha!

http://jochw.wordpress.com

 
Ingen bild

....

26 september 2012 21:10

Vart köpte du de ifrån? Jättfina :-)

Tina

16 juni 2013 21:43

Skopunkten. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se