Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Bokstäver

Av Tina - 19 september 2012 16:12

Benjamin är ju en person som kommunicerar på så många andra sätt än med ord. Han har helt enkelt inte haft lätt för att lära sig talet. Något har dock hänt, nu börjar han för första gången kunna härma våra ord då vi ber honom. Han är intresserad av bokstäver och frågar genom att peka med ett "öum?!" på bokstaven han är nyfiken på. Nu trillar ljuden in ett efter ett.


"Äff" (F), "Schteeeee" (T), "Beeee" (B) ljudar han efter att Marcus först sagt hur bokstaven i fråga låter, och sedan tittar han upp, stolt som en tupp, och är så söt så tårna krullar sig på mig.
  

Potteriet går framåt med. Numera går han utan blöja hemma, och träffar allt som oftast pottan med både det ena och det andra. Det händer mycket för lillgrabben just nu, med andra ord.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se