Direktlänk till inlägg 19 november 2012

Härlig höstdag

Av Tina - 19 november 2012 19:05

Det hade lika gärna kunnat vara en tidig marsdag idag på förmiddagen. Känslan av sol som (faktiskt) värmde lite i nacken var totalt jävla underbar. Känns som om det var veckor sedan sist jag såg solen.


   


Benji tyckte ocksås det var uppfriskande med sol. Vi passade på att leka lite på gården då vi lämnat Lyckeli för några timmars lek hos dagmamman. I vanliga fall sover sedan Benji under eftermiddagen, ca två timmar, men igår och idag har han inte velat alls. Stopp. Inte. Nada. "Opp, opp!" gastar han och pekar mycket bestämt mot dörren. Inte ligga i sängen, nä... nähä. Jaja. Förr eller senare händer det det väl att han vill sluta och kanske är det dags för det nu?


 

"Va!? Sova? NÄÄÄÄÄ!"


Till barnens lycka fick Tristan följa med hem till oss en stund efter dagmamman. "Tristan, är det den bästa dagen du vet när du får gå hem frå Ullabritt till mig!?" frågade Lyckeli yberlyckligt och Tristan fyllde glatt i med ett rungande "Jaa-aaa!" medan de galopperade hemåt med Benjamin efter sig. Härliga vänskap! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se