Direktlänk till inlägg 28 juni 2013

Virkade ugglor och bad i Näs

Av Tina - 28 juni 2013 23:15

Idag blev miniugglan klar. Hemma här står han intill en uggla av mellanstorleken och hemma har jag ju en stor. Så nu har jag testat alla tre storlekar och den som är smidigast att göra är klart den mellanstora.

Bad idag. I Näs. Ensamma på stranden. Glada barn. Nyfiken vovve. Fika och sandslott. Härligt!

Imorgon måste vi hemåt. Snyft... Vill inte. Det är så grymt underbart skönt här.

Tre galningar i samma kofta på sista kortet. ;)

 
ANNONS
 
Anna

Anna

29 juni 2013 14:21

Vilka härliga bilder! Kommer mönstret på ugglorna från Hemmets Journal? Hade tänkt bada i går, men det blåste så kalla vindar, så jag passade.

Ha en skön helg!

// Anna

http://annalundberg.org

Tina

30 juni 2013 17:51

Ja, min mamma hittade det i en veckotidning och det kan mycket väl vara Hemmets Journal. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se