Alla inlägg under juni 2013

Av Tina - 14 juni 2013 15:51

19 april i år fick min lillasyster en liten gosse. Vilmer heter han och jag blev totalt förälskad från första stunden, kan jag lova! Bilderna är tagna för några veckor sedan, då mitt äldsta syskonbarn- Jonna- tog studenten. Grattis till Jonna!

ANNONS
Av Tina - 14 juni 2013 15:45

Jag vill börja blogga igen! Jag saknar det ofta och jag tycker det är så roligt att ha kvar mina dagar digitalt dokumenterade. Så- jag ska försöka få in som rutin att skriva ett inlägg om dagen. Just nu skapar jag ganska mycket med händerna och det är ju alltid roligt att få stoltsera med sina skapelser också. ;)

Jag börjar med att lägga upp Herr Uggla, som jag blev klar med... Var det i förrgår? Tror jag. Jag håller nu på med lillebror Uggla, en mindre variant med en annan fördelning av färgerna. Herr Uggla är faktiskt den första av mina figurer som jag virkat som jag bestämde mig för att behålla själv. :)

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se