Direktlänk till inlägg 11 juli 2013

Grindsjön

Av Tina - 11 juli 2013 10:57

I Grindsjön lärde jag mig att simma. Jag minns det tydligt. Jag var fem, sex år. Mina äldre syskon och mamma hade visat hur man skulle göra med ben och armar men jag hade inte riktigt fått till det ännu. Men en dag bara gick det. En dag bara kunde jag... Så stolt jag var! "Mamma, titta!! Titta, jag KAN!"

Den känslan är den bästa i världen för ett barn. Jag KAN!

Då Marcus slutade jobba i måndags och vi hade hämtat honom vid tåget i Uddevalla beslutade jag mig för att ta med dem till just Grindsjön. I tisdags hade vi därmed en väldigt fin förmiddag där tillsammans. Bara vi. Lek. Bad. Fika.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se