Direktlänk till inlägg 13 juli 2013

Håverud hotell

Av Tina - 13 juli 2013 22:06

Imorgon firar jag och Marcus sexårig bröllopsdag. Sex år... Det är ballt! Idag får vi till Håveruds hotell, där vi även bodde på vår bröllopsnatt. Jag har ägnat en timme åt att sitta i spa-avdelningens massagestol efter att vi tog en promenad till Håveruds "centrum". Vet ni att det finns ett glasbruk här?! Lyckeli frågade så sent som för en vecka sedan om hon inte kunde få prova på att göra glas så vi hade siktet inställt på att ta en tur till Småland någon gång i framtiden. Och så finns det här! Så himla bra. :) Det ska Lyckeli få i present då hon fyller om en vecka. :)

Utsikten från uteplatsen som tillhör hotellrummet.

Middag/ kvällsmat med älsklingen.

Här håller glasblåsaren i Håverud till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se