Alla inlägg under juli 2013

Av Tina - 14 juli 2013 10:27

Vad kan väl slå en frukost i lugn och ro på en brygga? Jag kan just nu inte tänka mig något bättre sätt att börja sin bröllopsdag på.

Grattis på bröllopsdagen, älskling!

ANNONS
Av Tina - 13 juli 2013 22:06

Imorgon firar jag och Marcus sexårig bröllopsdag. Sex år... Det är ballt! Idag får vi till Håveruds hotell, där vi även bodde på vår bröllopsnatt. Jag har ägnat en timme åt att sitta i spa-avdelningens massagestol efter att vi tog en promenad till Håveruds "centrum". Vet ni att det finns ett glasbruk här?! Lyckeli frågade så sent som för en vecka sedan om hon inte kunde få prova på att göra glas så vi hade siktet inställt på att ta en tur till Småland någon gång i framtiden. Och så finns det här! Så himla bra. :) Det ska Lyckeli få i present då hon fyller om en vecka. :)

Utsikten från uteplatsen som tillhör hotellrummet.

Middag/ kvällsmat med älsklingen.

Här håller glasblåsaren i Håverud till.

ANNONS
Av Tina - 12 juli 2013 15:03

Vi hälsade på min vän Marina för några dagar sedan. Hon har fem hästar, varav fyra går hemma för tillfället. Tror ni mina barn var lyckliga? JA! Minst sagt. :)

Av Tina - 11 juli 2013 19:26

En mikropaus vars värde inte på något sätt motsvaras av den ynka minut som den varar. Värdet är så mycket större.

Jag låg där och tänkte på min syster, som förlovade sig med sin Fredrik för två dagar sen. Jag tänkte på att detta måste vara en av sommarens bästa dagar, att mina barn är friska och underbara och att jag och Marcus firar sexårig bröllopsdag på söndag. Och då infall sig den där känslan. Lycka. Genomsyrande, bubblande lycka. De där stunderna varar bara i sekunder, de där berusande lyckliga stunderna. Och så tänkte jag att "detta vill jag ha ett minne av, ett fotografi". Sagt och gjort.

Av Tina - 11 juli 2013 15:52

Det ligger inte alls långt bort från huset på landet. Ändå var det typ tusen år sedan vi var där. Men idag blev det glassutflykt. Vi hittade en sjörövarbåt och massa tyska turister som lunkade runt i tofflor, med lurviga hundar och kepsar.

Den lilla lanthandeln hade öppet 9-11 och 14-16 och var alldeles förtjusande. Precis som i Barnen i Bullerbyn. :)

Av Tina - 11 juli 2013 15:48

En liten stund. En liten, liten stund mellan alla utflykter och matlagningsstunder, mellan gung och lek och kramar på gräsmattan, saftblandning och fotografering av lekande och lyckliga barn. En liten stund av Ingenting. Bara... Ingenting. Sitta ner och blunda. Så skönt. :)

Av Tina - 11 juli 2013 10:57

I Grindsjön lärde jag mig att simma. Jag minns det tydligt. Jag var fem, sex år. Mina äldre syskon och mamma hade visat hur man skulle göra med ben och armar men jag hade inte riktigt fått till det ännu. Men en dag bara gick det. En dag bara kunde jag... Så stolt jag var! "Mamma, titta!! Titta, jag KAN!"

Den känslan är den bästa i världen för ett barn. Jag KAN!

Då Marcus slutade jobba i måndags och vi hade hämtat honom vid tåget i Uddevalla beslutade jag mig för att ta med dem till just Grindsjön. I tisdags hade vi därmed en väldigt fin förmiddag där tillsammans. Bara vi. Lek. Bad. Fika.

Av Tina - 8 juli 2013 20:45

Min mamma har tre katter. Eller hon har två. Plus en grannkatt som mamma gillar skarpt och mutar med skinka för att den ska hänga där ibland. ;) Men i alla fall- Lyckeli är helt frälst i ena katten, en röd, härlig skapelse som inte spinner; han knarrar istället. :D Ernst är 14 år gammal och det går liksom inte att inte gilla den katten. Så himla sällskaplig och mysig.

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se