Alla inlägg under juli 2013

Av Tina - 8 juli 2013 19:33

Idag slöt jag upp med min storebror i Uddevalla centrum. Jag köpte med mig sushi och så träffades vi nere vid Walkersborg, där det finns en några år "gammal" lekplats. Den var super! Första besöket för oss får högt betyg för barnen hade fullt upp i tre timmar. Lyckeli ägnade i och för sig stor del av de timmarna åt att springa och fråga alla hundägare som gick förbi med sina lurviga kompisar om hon fick klappa, och Benjamin gick runt med gröna kastanjer och lekte rollekar på sitt mycket egna sätt. :)

ANNONS
Av Tina - 8 juli 2013 11:46

Barnen och jag gjorde en smultronutflykt med Soccer. Mysigt! Idag blir det sushilunch med brorsan och häng på lekplatsen i Uddevalla. :)

ANNONS
Av Tina - 7 juli 2013 13:27

Nu är det dags för nästa äventyr! Kalas för Teo och Arvid- here we come!

Av Tina - 7 juli 2013 09:49

Jag har semester. Verkligen semester! Sista arbetsdagen var 19 juni och sedan dess har vi varit hemma... *tänker* fyra dagar. Resten av dagarna har vi spenderat på landet, sen hos min mamma, i skrivande stund på landet, imorgon hos min mamma igen, sen landet igen, fram till nästa helg. Gud så skönt! Vi lever praktiskt taget i våra väskor och jag har aldrig uppskattat det förr. Alls. Men denna sommaren är speciell. Barnen är lite större och leker oftast bra, hundpromenaderna ger mig avkoppling och jag njuter av att se hur hemma och avslappnad Marcus är på landet. "Landet". Kanske man ska säga Klevetorpet istället, som det ju faktiskt heter. På Dalslands slätt, vid Vänerns kant. Några km ifrån den slottsruin där jag och Marcus vigdes för snart sex år sedan (på söndag <3).

Igår blev det bad vid Näs. Idag är det kalas hos min syster i Uddevalla för hennes numera sexåriga Teodor samt för hans plastbrorsa Arvid. Hipp hurra!

Här kommer en potpurri av bilder från de senaste dagarna.

Av Tina - 3 juli 2013 19:53

Det blev en regnig och blöt promenad för mig och Soccer för några timmar sedan. Men vad gör man inte för önskade vovven? :)

Soccer är inte vår på pappret. Man kan väl kalla det för foderhund. Vi får ta över ägandeskapet om vi vill men för att vara ärligt är den här lösningen superbra just nu. Är det något jag lärt mig genom åren så är det att min hälsa svajar rejält. Jag har haft långa perioder då jag knappt orkat ta hand om mig själv. Om det blir en sådan period igen är det väldigt skönt att ha Soccers ägare så nära och ännu involverad.

In i våra hjärtan har han tagit sig, Soccerbiten. Benjamin, som ändå är den i familjen som är mest svårflirtad, sa igår "Mamma, vet du va ja äschaj? Ja ÄSCHAJ att Soccej boj häj!"

Det går inte att inte älska den där vovven... <3

Av Tina - 3 juli 2013 19:01

Det svider lite av dropparna. Det "skär" lite då blixten lyser upp ögat. Jag blir halvblind ett antal timmar efteråt. Men det måste ändå göras så att läkaren ser att det inte blivit några blödningar på ögat på grund av diabetesen.

Men nu så är det gjort och det dröjer ett tag till nästa gång. :) Kolla in så stora pupillerna blir:

Av Tina - 2 juli 2013 22:18

Här kommer kort på de klänningar jag unnande mig idag, inköpta på Indiska. Den svarta med rött tryck är helt j**la underbart skönt! Som ett nattlinne. Fast apsnyggt!


       


Den andra klänningen är jättesöt, fin att ha både på jobbet, hemma eller på fest.


Så -  lycklig Tina.


Ännu lyckligare blev jag då Marcus bjöd mig på godisfika - caffe latte med chokladsmak. Mums!


 

Underbar är han...

Av Tina - 2 juli 2013 18:02

Idag tog jag och Marcus en shoppingtur tillsammans för första gången på över två år. Det var skoj! Barnen hängde med farmor och farfar, fina farbror Cristian och kusinerna på nån gård i Mölnlycketrakten där man kunde klappa kaniner och kycklingar. Soccer softade hemma på egen hand några timmar.

Jag köpte två klänningar och en apskön tröja. Klänningarna ska jag ta kort på sen men en bild på tröjan kan jag visa redan här och nu. :) 129 kronor på Åhléns. Rena fyndet!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Troll med Blogkeen
Följ Troll med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se