Direktlänk till inlägg 11 augusti 2013

Orust

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med endast några timmars semester kvar. Undrar hur jag på bästa sätt ska utnyttja dem...?

Härlig gunga i trädgården lockade min gunggalna dotter.

Benjamin och Freja tog sig en kram efter frukosten idag.

Finfina tjejer som alla tre fyller fem detta år. Lyckeli fyllde ju för några veckor sedan medan Tilde och Elly firas 29 respektive 24 augusti.

Mikael, Freja och galna Sandra.

Att baka tårta helt på egen hand (färdiga bottnar, men allt annat är deras verk) var en riktig hit!

Grodjakt!

Alla våra fina barn!

Sällskapsspelande. Marcus och Sandra vann.

Moi ute i skogen.

Fika i trädgården.

Det har varit en väldigt fin helg, helt enkelt. :)

 
ANNONS
 
paper writer

paper writer

22 juli 2016 18:13

You family looks so happy! It is a really good thing you can make to your life - to be happy with it!

http://paper-writing.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blo...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Av Tina - 24 juli 2013 10:46

Några bilder från kalaset vill jag ju ha in i bloggen också. :) Snickarbänken har jag och farfar pratat oss fram till och den blev så BRA! Cykeln fick hon av kusin Amanda med familj och basilikan kom fina moster Maja med. Lyckeli är totalt galen i ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se