Direktlänk till inlägg 16 mars 2015

På´t igen?

Av Tina - 16 mars 2015 15:03

Jag går och funderar. Funderar på om jag ska börja blogga igen. Inte för att jag har så enormt mycket tid över, men för att jag tycker det var ett så fint dokument att ha kvar till mina barn i efterhand. Jag har, efter att inte ha besökt min egen blogg på över ett år, suttig och bläddrar tillbaa lite i den. Och den är fin. För mig i alla fall. Den är full med bilder på mina barn och det som ligger mig varmt om hjärtat.


Sedan jag bloggade har jag blivit mamma till ännu en underbar, liten person. Lilla Villard föddes 5 november 2014. Han är döpt efter min morfar, som i sin tur är döpt efter världsmästaren i boxning - Hugo Willard. Nu är min egen Villard fyra månder och det är roligt att följa hans utveckling. Precis som jag sett mina ardra två barn upptäckta världen ser jag nu min minsta, min tredje, lära sig nya saker var dag.


Men, var var jag nu? Jo, om jag skulle ta upp bloggningen. Jag ska fundera lite till. :-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gabbi

17 mars 2015 07:15

Ja!! Älskar att läsa om vad ni gör här på din blogg, så det tycker jag verkligen! :D kramar

 
Ingen bild

Eva-Britt

26 april 2015 22:49

Hej! Har tänkt på dig och goa familj ibland. Stor KRAM till ett nytt litet underverk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tina - 11 augusti 2013 16:13

Dagarna på Orust då vi delade hus med två andra familjer - nära vänner till oss med barn födda samma år som våra- rusade förbi. Lek, skratt, grodhoppartävling, kantarellplock och sällskapsspel avlöste varandra och i skrivande stund sitter jag här med...

Av Tina - 8 augusti 2013 20:59

Ja, de går, dagarna. Utan att jag hinner blogga! Fy, det får jag ändra på. :-) Vi har varit på landet, på Astrid Lindgrens värld, på landet igen, hemma... När skrev jag sist? Har jag skrivit om Lyckelis kalas? Ja, som sagt, det för länge sedan jag sa...

Av Tina - 25 juli 2013 22:23

Idag var vi vid Näs och badade tillsammans med Lina och David. Det blåste en del och barnen hade skoj i vågorna. Benjamin satt i och för sig i gummibåten hela tiden. Krampaktigt hållande årorna och skallrande tänder, men totalt störtvägrande att gå u...

Av Tina - 25 juli 2013 16:31

Sedan husen hemmavid började bli ommålade för några veckor sedan är Lyckeli väldigt inne på att bli målare och snickare. Målarna får nämligen gå på taket... Innan denna upptäckt levde Lyckeli i tron om att det bara var Pippi och katter som fick göra ...

Av Tina - 24 juli 2013 10:46

Några bilder från kalaset vill jag ju ha in i bloggen också. :) Snickarbänken har jag och farfar pratat oss fram till och den blev så BRA! Cykeln fick hon av kusin Amanda med familj och basilikan kom fina moster Maja med. Lyckeli är totalt galen i ba...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se