Senaste inläggen

Av Tina - 24 juli 2013 10:26

Och så var hela firandet av Lyckeli klart. Barnkalas på lördagen, släktkalas på söndagen och själva födelsedagen på måndagen. Farmors födelsedag på tisdagen och samma dag drog vi åter till landet. Härligt! Här sällskapar vi med David (Marcus bror) och hans Lina några dagar innan de drar vidare. :)

ANNONS
Av Tina - 17 juli 2013 01:06

Snart klar...

ANNONS
Av Tina - 17 juli 2013 01:05

Inte på mig, men på Benjamin. Jag kapade en dm av Lyckelis hår igår och då ville lillebror också sitta på "klippstolen". Han var mycket nöjd över resultatet.

Lyckeli var först ut.

Efter halva håret tog batteriet i maskinen slut. Gaaaah! Tack och lov satt Benjamin stilla medan jag snabbladdade för att kunna klippa färdigt.

Klar! Tjusig som få. :) Marcus kom hem då Benjamin lagt sig. Han gick in för att säga god natt och säger, då jan för syn på Benjamin "Nämen! Så kort hår du har!"
"Nej, nej, pappa." svarar Benjamin. "Det är en FJISYYYJ!" och så bara han strålar av glädje.

Underbara ungar!

Av Tina - 14 juli 2013 10:27

Vad kan väl slå en frukost i lugn och ro på en brygga? Jag kan just nu inte tänka mig något bättre sätt att börja sin bröllopsdag på.

Grattis på bröllopsdagen, älskling!

Av Tina - 13 juli 2013 22:06

Imorgon firar jag och Marcus sexårig bröllopsdag. Sex år... Det är ballt! Idag får vi till Håveruds hotell, där vi även bodde på vår bröllopsnatt. Jag har ägnat en timme åt att sitta i spa-avdelningens massagestol efter att vi tog en promenad till Håveruds "centrum". Vet ni att det finns ett glasbruk här?! Lyckeli frågade så sent som för en vecka sedan om hon inte kunde få prova på att göra glas så vi hade siktet inställt på att ta en tur till Småland någon gång i framtiden. Och så finns det här! Så himla bra. :) Det ska Lyckeli få i present då hon fyller om en vecka. :)

Utsikten från uteplatsen som tillhör hotellrummet.

Middag/ kvällsmat med älsklingen.

Här håller glasblåsaren i Håverud till.

Av Tina - 12 juli 2013 15:03

Vi hälsade på min vän Marina för några dagar sedan. Hon har fem hästar, varav fyra går hemma för tillfället. Tror ni mina barn var lyckliga? JA! Minst sagt. :)

Av Tina - 11 juli 2013 19:26

En mikropaus vars värde inte på något sätt motsvaras av den ynka minut som den varar. Värdet är så mycket större.

Jag låg där och tänkte på min syster, som förlovade sig med sin Fredrik för två dagar sen. Jag tänkte på att detta måste vara en av sommarens bästa dagar, att mina barn är friska och underbara och att jag och Marcus firar sexårig bröllopsdag på söndag. Och då infall sig den där känslan. Lycka. Genomsyrande, bubblande lycka. De där stunderna varar bara i sekunder, de där berusande lyckliga stunderna. Och så tänkte jag att "detta vill jag ha ett minne av, ett fotografi". Sagt och gjort.

Av Tina - 11 juli 2013 15:52

Det ligger inte alls långt bort från huset på landet. Ändå var det typ tusen år sedan vi var där. Men idag blev det glassutflykt. Vi hittade en sjörövarbåt och massa tyska turister som lunkade runt i tofflor, med lurviga hundar och kepsar.

Den lilla lanthandeln hade öppet 9-11 och 14-16 och var alldeles förtjusande. Precis som i Barnen i Bullerbyn. :)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se